Konceptet ”TFV Coaching”

”TFV Coaching” vill nå ut till peroner som vill förbättra sin kunskap kring träning, träningsuppplägg, teknik, material för längdskidåkning och långdistans löpning.

Många har det säkert stressigt på jobbet och i hemmet och hinner helt enkelt inte komma ut i träningsspåret som de har tänkt sig. Det är lätt att hoppa över ett träningspass och hoppas på att inspirationen ska finnas där en annan dag. Vi vet, vi har också heltidsjobb och småbarn där hemma. Under vissa perioder kan det kännas som om man nästan befinner sig på havets botten, som om man knappt orkar lyfta benen över en dörrmatta och är helt utan inspiration. Med några bra träningspass kan man snabbt ändra på den känslan.

”TFV Coaching” vänder sig till både personer som vill bli inspirerade att träna individuellt och i grupp. Målsättningen för deltagarna bör vara att successivt förbättra sig utifrån sina egna förutsättningar och ambitionsnivåer, det kan handla om teknik, styrka och kondition (vanligtvis en mix av dem). Det finns absolut inget krav att deltagarna skall delta i något av loppena runt Vasaloppet eller någon annan tävling.

Antalet instruktörer kommer att anpassas utifrån hur stora grupperna blir.Tipsa dina Facebook-vänner Tipsa dina Facebook-vänner Tipsa dina Twitter-vänner Tipsa dina Twitter-vänner

Kommentarer inaktiverade.