Regelbundna rullskidsintervaller och skidgångspass

Under våren och hösten kommer Träna för Vasan i samarbete med Pt of Sweden (Jonas Böhlmark) arrangera rullskidsintervaller på Årstafältet. Passen kommer innehålla olika typer av intervaller och passar alla nivåer, allt från nybörjare till elitledsåkare. Det kommer vara regelbunden teknikgenomgång och filmning.

Det kommer även finnas möjlighet att delta i regelbundna skidgångspass/elghufspass samt core under våren och hösten. Dessa pass kommer genomföras på Djurgården mitt i Stockholm. Man kan delta med eller utan stavar.

Passen beräknas ta ca 60-70 min.
Mer info om detta kan ni hitta på vår facebook-sida alternativt kontakta Jonas Böhlmark 0735607227.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.