Ladda inför en ny säsong tillsammans med SkiErg

Vintern 2015 var vädermässigt ytterst besvärlig där långa perioder med plusgrader och regn innebar stora problem för skidanläggningarna.  Inte minst i Stockholmsområdet lyste skidspåren med sin frånvaro, på sin höjd fanns det några få enkilometersslingor med konstsnö.
Likt tidigare år har Träna för Vasa haft många bokningar och totalt har vi genomfört teknikträningspass för ca 150 deltagare.  Nu är det dock dags att runda av skidsäsongen 2014/2015 och börja blicka fram emot våren och en ny period av barmarksträning.

Under våren kommer vi ta ytterligare ett steg i vårt träningskoncept genom att erbjuda fystester på stakningsmaskin. Detta sker i samarbete med en erkänt duktig fysioterapeut som dagligen jobbar med fystester och träningsutveckling. Vi kommer genomföra ett standardiserat test där vi testar laktatnivån på olika belastningar, maxpuls och maxlaktat. Testet kommer genomföras även under hösten eller förvintern för att hjälpa testdeltagarna att se hur deras stakningsförmåga har utvecklas.

Utöver fystester kommer vi som vanligt erbjuda teknikträningspass på rullskidor och även annan barmarksträning. Ett tips är att ni håller utkik på Träna för Vasans facebook-sidor, där tar ni snabbast del om vad som händer och sker inom vårt koncept.

Skärmklipp (2)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.